Предястие „Розе” с шунка
1 порция
Продукти:
• 200 гp. шунка бут Тандем
• 1 голям домат
• къдрава салата
• 8 парченца авокадо
• 3-4 маслини
• 1 голям картоф за украсата
• цвят за украса
• каперси на вкус
Приготовление:
1. Доматът се измива и нарязва на много тънки кръгли филийки.
2. Шунката бут се нарязва на кубчета, които се подреждат върху предварително разположените във вид на роза доматени кръгчета.
3. Най-отгоре се подреждат листата салата и плодовите резенчета.
4. Стилизира се с маслините, каперсите и цвета, а най-отгоре се поставя предварително
направения чипс.
5. Чипсът се приготвя от нарязан чрез къдрав или решетъчен нож картоф,
който е изпържен до златисто.