Тандем - произвежда висококачествени месни продукти и деликатеси - филе, колбаси, сушени деликатеси, шунка, кренвирши, бекон и др. Страницата на Тандем предлага множество съвети за здравословно хранене, диети, рецепти и полезна информация за пълноценно и здравословно хранене.
Tandem on Facebook
Размер на шрифта Отпечатай

ЗАЩО В ТЕЛЕШКИЯ КОЛБАС ИМА СВИНСКО МЕСО?

Телешкият колбас е традиционен български продукт. Съгласно Българския държавен стандарт (БДС) 127 от 1983 г. за производството на този продукт се използва 50% говеждо и 50% свинско месо. Ето защо свинското месо играе съществена роля за вкуса на традиционния Телешки колбас – такъв, какъвто е познат на българския потребител от десетилетия.

<-- ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ И ТЕХНИТЕ ОТГОВОРИ